Rólunk


Stájerországban, az Eisenerzi-Alpoktól ölelt kicsiny településen, az 1227 méteren fekvő Präbichl-ben, családias hangulattal, kitűnő kikapcsolódást nyújtó környezettel várjuk szállodánk és éttermünk kedves vendégeit. Pályaszállásként télen szinte az ajtóból kezdheti a síelést hóbiztos, 20 kilométeres pályarendszerünkön, tavasztól - őszig pedig autózás nélkül indulhat túrázni többek között a mögöttünk magasodó Polsterre (1910 m), vagy az EisenerzerReichensteire (2122 m).

Nem véletlen, hogy régiónk élmény-régióként ismert, hiszen a gyönyörű táj, a gazdag kulturális örökség, a sokszínű programok és az ínycsiklandó falatok életre szóló élményekről gondoskodnak.

Az égbe nyúló Polster és Reichenstein, a hegyek közt megbúvó kristálytiszta, türkizkék Leopoldsteinersee csak pár a közelben található természeti csodák közül, amiket a környéket behálózó túra és via-ferrata útvonalaknak köszönhetően közelebbről is megismerhetünk.

Nem csak a világ legkeményebb motorversenye, a híres Erzbergrodeo kerül itt évről-évre megrendezésre, hanem betekintést kaphatunk Erzberg bányásztörténelmébe és a fejtés mikéntjébe. Az egykor bányászokat szállító vonat a védőruhába bújtatott látogatókat az Erzberg gyomrában található bányába viszi, a merészebbek pedig felszállhatnak a Hauly nevet viselő óriásjárműre is, amely egy élő robbantás helyszínére is elkalauzolja utasát.

Akik a városi nyüzsgést hiányolják, fél órányi autózással Leobenben bepótolhatják. A közel 25 000 lakosú történelmi város mesés főtere, kedves kávézói, gyönyörű épületei, színvonalas téli - nyári koncertek, rendezvények színhelye. És még sorolhatnánk... amit meg is teszünk a programok fül alatt, téli - nyári programok kicsiknek, nagyoknak, kis- és nagycsaládosoknak.

  • Idegenforgalmi adó éjszakánként (betöltött 15. életévtől) 2,5 Euró
  • Kutyabarát szálloda.
  • Ingyenes parkolási lehetőség a hotel előtt.
  • Ingyenes WIFI lehetőség az étterem egész területén.
  • Szobáink reggelivel, vagy félpanzióval foglalhatók.
  • A megadott ár a félpanziós ellátást is magában foglalja.
  • Az árak az ágyneműt és törölközőt tartalmazzák.
  • Érkezés 15 óra után, távozás 10 óráig.