Elfenberg Mautern

Az Elfenberg Mautern élménypark berendezései minden sebesség és magasság iránti vágyat kielégítenek, igazi izgalmat és vidám időtöltést jelentve gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Nautic Jettel startolva keresztülszelheti a levegőt a vizen landolva anélkül, hogy vizes lenne. A Butterfly-on megtapasztalhatja a gravitációt, a Toweren pedig a saját erejéből érhet a magasba. A Skydive-val valóra válhat a repülésről szőtt álma, a Luna Loop hosszú csúszdán pedig úgy lovagolhat, mint a hullámokon. Izgalmas kalandokat keresőknek kötelező az új rollerpálya az Elfenberg - Flitzerrel. Az 1600 méteres lesiklópálya garantálja a szórakozást. Szintén igen kedvelt a több, mint 1200 méter hosszú nyáribob-pálya.

Több, mint 200 vadon élő állat, fantasztikus panoráma - 100 m tengerszint feletti magasság- és egy szuper élménypark teszik Elfenberg Mauternt minden korosztály kedvelt kirándulóhelyévé.

A természetvédelmi területen betekintést nyerhet a látogató a vadállatok természetes közegébe, viselkedésébe. Európa legszebb medveparkjában 10.000 m2-es élettéren osztoznak a medvecsaládok és a hiúzok egymással. A vendégek betekinthetnek egy farkasodúba, az idilli parasztudvarban pedig a kisállatsimogatóban őshonos háziállatok és egy csomó simogatáshoz szokott fiatal állat várja látogatóit.

A parkban sólymok, baglyok, keselyűk és fehérfejű réti sasok is megtekinthetők. A vadászmadarak röptetése igazán lélegzetelállító látvány.

Forrás és további információ: https://www.derwildeberg.at